Nikdy jsem moc špagety nejedla, a když už, tak jen ty s kečupem. Za to "vděčím" školní jídelně. Až minulý rok jsem objevila někde na internetu recept na rajčatovou omáčku, kde figurovala slanina na plátky, která mi v jídle nevadí - ta na kostičky ano, to prostě nesním. Úplně náhodou jsem ten recept zkusila a tak jsem si jej zamilovala, že bych to mohla jíst pořád. Trochu jsem si jej poupravila, dovedla k dokonalosti a ted vám jej představuji.
Cena: cca 75 Kč
Ingredience: (na 2 porce)
olivový olej (1 lžíce)
jedna celá cibule
lžíce cukru krystalu
pepř a sůl
čtyři rajčata
česnek podle chuti
lžička koření paprika sladká mletá
slanina nakrájená na plátky podle chuti
strouhaný sýr
špagety
Postup:
0 komentářů